Якщо працівник припинив роботу в закладі, закрийте йому права доступу та видаліть із програми.
-
Перейдіть до розділу «Працівники».
-
Виберіть працівника.

Якщо у нього є доступ до програми або до мобільного застосунку, попередньо замініть пароль для входу та зніміть галочку з «Має доступ до мобільного додатку».
-
Натисніть «Помістити до архіву».
-
Виберіть, що робити із залежностями, якщо вони є, а потім підтвердіть вибір.
Залежності — це операції зі змінними позиціями, наприклад: записи, продажу, зарплата, заплановані повідомлення.

Якщо працівник має записи на майбутнє, ці записи перемістяться в лист очікування у відповідному дні.
- Працівник переміститься до архіву. Щоб подивитися на працівників в архіві, поставте галочку «Архів». Видалені працівники прозоро-сірого кольору.

Готово!